Předpěžně sonduju, zda by byl zájem o moje mondeo.
rok 99, 1,8 benzín, 85kw. v roce 2000 dovoz z SRN, já jsem v u nás 2.majitel. momentálně najeto POCTIVÝCH cca 135 tis. STK do 11.3.2016
Rovnou řikám, že to neni žádná leštěnka a ani ato na výstavu. naopak je z venku omlácený , přední nárazník neorigo-černý plast nenalakovaný, zadní origo ford, ale jiná barva. koroze zadních lemů.
Motoricky a technicky ale vše ok, auto denně v provozu a bez sebemenších závad. Nyní trochu vůle na řadící páce, ale to stačí jen poštělovat táhla, když se mi bude chtít, tak to možná ještě udělám, uvidim jak bude čas a nálada :-) STK prošlo naprosto bez problému, viz foto.
k autu je sada alu kol s letňákama, sada plechů se zimákama, +1 plecháč jako rezerva. víc fotek kdyžtak není problém, stačí si říct.
představa o ceně 19 000,-
Myslim že ideální jako wintercar, nebo vynikající dělník, protože kufr je opravdu neuvěřitelně velkej, kdo zná, potvrdí, že kam se na to hrabe octávka :-)
Auto bych neprodával a ještě nejsem úplně rozhodnutej, ale jak už jsem tu zmińoval, padlo mi jiný auto přímo do klína, viz:
[ Link ]